In prijs verlaagd! Dexeryl creme Bekijk groter

Dexeryl creme

909823

Dexeryl is een huidcreme voor het behandelen en verlichten van het branderig gevoel en jeuk die wordt ervaren bij verschillende soorten dermatosen

Meer details

Merk Pierre Fabre
Inhoud 500g

€ 12,37 incl. btw

-€ 1,13

€ 13,50 incl. btw

Meer informatie

Dexeryl is een huidcreme voor het behandelen en verlichten van het branderig gevoel en jeuk die wordt ervaren bij verschillende soorten dermatosen, waaronder atopische dermatitis, allergische contactdermatitis en irriterende contactdermatitis.

Medisch hulpmiddel

Toepassing
Beschermende huidreme voor het behandelen van de tekenen en symptomen van een droge huid, met name bij verschillende huidziektes (atopische dermatitis, ichtyosis).

Samenstelling
Glycerol, zachte witte vaseline, vloeibare paraffine, glycerolmonostearaat, stearinezuur, polydimethylcyclosiloxan, siliconenolie, macrogol 600, tromaline, propylparahydroxybenzoaat (E216), gezuiverd water.

Gebruik
Creme uitsluitend voor uitwendig gebruik. Breng een of tweemaal daags, of vaker indien nodig, maar nooit meer dan 6 maal per dag, een laagje creme aan op de te behandelen huidzone.

Niet gebruiken bij
Niet geschikt voor mensen die allergisch zijn voor een of meer van de bestanddelen en met name voor parabenen (propylparahydroxybenzoaat E215). 
Bij gebrek aan relevante informatie is het beter de creme niet samen met andere uitwendig aangebrachte producten te gebruiken.

Afgesloten bewaren bij kamertemperatuur en buiten bereik van kinderen.

Lees voor gebruik de bijsluiter

Fabrikant
Pierre Fabre Santé Benelux
Rue Henri Joseph Genesse 1
1070 Bruxelles
België